Rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt concepute pentru asigurarea unei bune izolări termice, fonice şi chiar pentru siguranţa bunurilor din căminul tău sau pentru a preveni potenţialele tentative de intrare prin efracţie.

Atunci când sunt închise, rulourile garantează întuneric complet, atunci când lamelele sunt deschise, rulourile filtrează lumina.

Tipul lamelei (dimensiune, din PVC sau aluminiu) este important pentru optimizarea rezistenţei presiunii mecanice, protejează împotriva potenţialilor intruşi şi oferă izolare termică şi insonorizare.

 Beneficiile rulourilor exterioare:

 îți asigură umbră-protective împotriva efectului de lumină orbitoare a razelor solare
      – flexibilitate în dozarea luminii natural
      – împiedică pierderile de căldură pe timpul iernii

 oferă intimitate
     – protejează de eventuale priviri indiscrete, mai ales când ferestrele dau spre stradă sau spre o locuință vecină

 ai un somn odihnitor- liniște și obscuritatea necesară atunci când vrei să te odihnești

 îți asigura siguranță
     – prin confortul și prin protecția împotriva tentativelor de efracție
      – protejează mobilierul și decorațiunile interioare de razele ultraviolete

 asigură o temperatura constantă – previne încălzirea excesivă a locuinței în zilele toride de vara

 

Rulouri exterioare aplicate

 

Rulourile aplicate sunt rulourile cele mai des intalnite dat fiind faptul conceptiei sale constructive foarte simple care permite montarea in diverse moduri cerute de particularitatile fiecarui spatiu in parte. Rulourile confectionate de catre sosietatea noastra sunt in totalitate din aluminiu (Caseta, Capace laterale, Ghidaje, Lamela 39 sau 45mm, Lamela finala)

A=137/165/180/205mm

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu plasa tip rulou antiinsecte incorporata in caseta ruloului. In acest caz avem ghidajul ruloului cu doua canale, unul pentru lamele si altul pentru plasa.

Rulouri exterioare suprapuse

Rulouri exterioare suprapuse reprezinta o modalitate noua si moderna de umbrire a ferestrelor. Rulourile suprapuse sunt concepute sa fie montate o data cu tamplaria si au caseta fixata deasupra tamplariei de unde vine si denumirea de rulou suprapus.

Constructiv ruloul suprapus este identic cu cele aplicat, doar ca unele componente sunt din PVC (caseta, capacele laterale si ghidajele) pentru a asigura o bariera termica mai ridicata. In plus pentru a izola mai bine, caseta la interior mai are si izolatie din polistiren extrudat.

Sună acum!