Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale reprezinta o modalitate practica si deosebit de eleganta de protectie împotriva lumininii naturale si de pastrare a initmitatii caminului sau spatiilor interioare comerciale si de birouri.

Jaluzelele verticale s-au raspândit rapid capatând o popularitate tot mai mare datorita ambiantei elegante pe care o confera spatiului în care sunt amenajate si legeritatii de manevrare.

Jaluzelele verticale sunt realizate într-o mare diversitate de modele si de culori, oferind posibilitatea utilizarii lor în spatii dintre cele mai diferite: locuinte, birouri, scoli, clinici medicale, spitale etc.

Prin urmare, în functie de modelul ales, puteti sa conferiti spatiilor interioare pe care doriti sa le amenajati un stil modern, elegant, serios sau plin de viata în functie de destinatia acestora. De asemenea modalitatea de concepere a mecanismului de închidere / deschidere ofera posibilitatea controlarii cantitatii de lumina care patrunde în încapere într-un mod extrem de facil.

Un alt avantaj
al jaluezelelor verticale este acela ca, datorita materialului din care sunt confectionate, acestea sunt foarte usor de întretinut. Ele pot fi curatate fie
prin îndepartarea prafului cu ajutorul unui pamptuf si stergerea cu o laveta umeda, fie prin spalarea manuala la o temperatura de 40 C. Datorita calitatilor
multiple pe care le au – multitudinea de modele si culori, fiabilitate foarte mare, usurinta montajului, accesibilitatea pretului – jaluezelele verticale
reprezinta elemente de design interior extrem de importante, contribuind decisiv la întregul aspect al spatiilor interioare.

Instructiuni de utilizare si întretinere a jaluzelelor verticale​

Snurul cu bilute este folosit pentru baleajul pânzelor iar cel simplu pentru plierea jaluzelelor. Este recomandat plierea jaluzelelor verticale doar în momentul în care pânzele sunt perpendiculare pe geam. Este recomandata actionarea snururilor doar din pozitia în care acestea atârna.

Pentru întretinerea lor este recomandat în cazul murdaririi lor folosirea unui burete umed sau spalarea lor cu un detergent lichid fara frecare, stoarcere sau
calcare (uscarea lor se face montându-le inapoi pe sina).

Sună acum!