Plase anti-insecte tip rulou

Rulorile Anti-Tantari si Anti-Insecte sunt solutia ideala pentru a va proteja casa si familia de acesti musafiri nepoftiti enervanti si chiar periculosi. Muscaturile acestor insecte, tantari africani si indigeni, capuse, muste, tauni, viespi etc pot fi foarte periculoase pentru sanatatea oamenilor, in special a copiilor, de aceea este important sa va asigurati ca ele nu patrund in spatiul vital al familiei.

Plasele de tantari tip rulou functioneaza pe acelas principiu cu roletele de interior cu arc. Ele sunt confectionate dintr-un cadru de aluminiu care adauga eleganta locuintei si care este foarte rezistent in timp. In partea superioara a cadrului este sistemul de rolare, respectiv axul pe care este prinsa plasa de tantari. Ea este actionata manual si ridicarea se face cu ajutorul unui arc pretensionat.

Montajul se poate face pe tamplarie de lemn, aluminiu sau pvc.

Avantajele cele mai importante ale Plaselor Anti-Insecte sunt:

 

  • Manevrabilitate usoara – Cand este utilizata, trebuie inchisa total, pentru a nu permite insectelor sa patrunda in locuinta, plasa se poate inchide cu o singura atingere
  • Chiar daca impiedica insectele sa patrunda in locuinta, nu reprezinta un impediment pentru aer, lumina si vizibiltate
  • De la o distanta mai mare de 5 m este foarte greu de observat,Plasa este realizată din fibră de sticlă cu înveliș de protecție din vinil și fiecare plasă este sudată termic, astfel încât plasa nu se largeste si nu se deformeaza
  • Are un sistem de curățare automat – cu zero întreținere – are o perie încorporată care curăța cadrul de aluminiu de fiecare dată când o rotiți în sus și în jos.

Calitatea materialelor folosite pentru intregul sistem face ca acesta sa fie rezistent la conditiile meteo nefavorabile.
Datorita faptului ca insectele nu sunt active pe toata durata anului, pentru o si mai buna vizibilitate si accesabilitate, in timpul iernii, plasa poate fi rulata in caseta superioara, lansand impresia ca nici macar nu exista.

 

Din punctul de vedere al culorilor, aveti posibilitatea sa o incadrati perfect in designul ferestrelor dumneavoastra, ea putand fi maro inchis/deschis sau alb, stejar auriu, mahon, nuc, wenghe sau orice alta culoare din gama RAL.

 

Plase plise

 

Sistemul de protectie insecte sau plasa de tantari plise, cum este numita a fost conceputa in primul rand pentru a asigura economie de spatiu. Este o varianta excelenta pentru montarea pe usi de terasa sau balcon, unde latimea poate depasi 350 cm.

Principiul de functionare al acestei solutii de protectie, este plierea unei plase care se aranjeaza intr-un model zigzag si in momentul in care este deschisa, se incadreaza in profilul lateral. In aceste conditii, spatiul ocupat este foarte mic, permitand o utilizare imbunatatita a spatiului.

Un alt avantaj important este ca nu impiedica lumina si aerul sa patrunda, oferind de asemenea posibilitatea ca usa sa fie deschisa/inchisa in totalitate.

Sistemul este caracterizat printr-o actionare foarte usoara, ce nu necesita mult efort datorita miscarii line de deschidere.

Plasele plise se pot confectiona intr-un singur canat, daca latimea nu depaseste 1100 mm sau doua canate pentru usile care au o latime mai mare.

Paleta de culouri, este la fel ca si in cazul celorlalte obiecte comercializate, foarte generoasa. Puteti alege din culori ca alb, maro sau stejar auriu, mahon, nuc, wenghe, dar la un cost suplimentar.

Sună acum!